Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Levende Hav...
Navn:RI
Dato:13-04-2008  18:41


Læste med stor fornøjelse en artikel på levende havs hjemmeside omkring motorkraft. Her var et fartøj fra Hvide Sande blevet hængt ud på grund af dens påståede motorkraft. Her forklarede Levende Hav: "Den må kun yde 299 hk og det betyder, at denne Volvo Penta D12D-400 højest må trawle med 14-1500 omdrejninger. Det kan den måske klare sig med når det hesterejer der fiskes, men ikke når det skal fanges rødspætter."
Men jeg kan hermed slå fast at dette fartøj ikke er beregnet til fiskeri af rødspætter, og jeg kan samtidig slå fast at dette fartøj og lignende IKKE går på fiskeri efter rødspætter. Hvis Levende Hav havde sat sig 100% ind i sagen, og siden dette fartøj skulle bruges som pragteksempel, er det en forbandet skam Levende Hav ikke kender fiskerimønsteret for hesterejefiskerne.
Man kunne jo fristes til at foreslå Levende Hav at tage et kig på generalarrangementet på et sådant fartøj, med rejekogere, soteringsriste og tromler. En sådan indretning er altså ikke beregnet til rødspættefiskeri!

Altså: Skal der hænges specifike fartøjer ud i jeres artikler - vil i så ikke være venlige lige at tjekke jeres "kilder" først. Jeres sag virker jo håbløst amatøragtig ellers..


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik