Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:Det ser ikke godt ud
Navn:Kurt Bertelsen
Dato:05-12-2007  08:40


I Hvide Sande taler fiskernes formand fhv, borgmester til generalforsamlingen på en måde der klart viser at han ikke har ret meget forstand på fiskeri.

De økonomiske resultater for dansk fiskeri må siges at være i bund, ellers bliver det svært at forholde sig til de økonomiske nøgletal.

Det ser ikke godt for dansk fiskeri, og det er ligemeget fra hvilken vinkel vi kikker.

Hvorfor skal alle de brislingkvoter ligger uopfiskede hen? Jeg spørger fordi nu har indstrifiskerne råbt og skreget efter fisk, og så fanger de ikke dem de har.

Det er en masse besvægelser i dansk fiskeri, formænd der siger det går godt osv. Det er ganske enkelt noget vrøvl for enhver der kikker på det.

Er sandehden ikke den at da fiskerne fik ejerskabet over kvoterne, så skal fiskeriet med vold mod sandheden og magt mod de der ikke kan være med, være godt - ellers bliver kvoterne jo mindre værd.

Det blev billedet på dansk fiskeri anno 2007 - en lille folk tilbageværende som sad og talte kroner som kun findes så længe de kan bilde os alle ind at - Det jo ikke er så ringe endda


Besvar


Svar:

© 2019 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 6022 0946 Cookie- og privatlivspolitik