Besøg vores mobil side
 .

Forum: Ordet er frit ..

Her er ordet frit, kom med din mening.

Emne:forulempet af fiskerikontrol!!!!!!
Navn:bruno eriksen
Dato:14-11-2013  21:38


for at gøre en lang historie kort..
i september 2012 blev jeg overfaldet af en fiskerikontrol ombord på på mit fartøj L472 efter endt hummer fiskeri..
jeg meldte kontrollen for overfaldet da jeg mente at jeg havde en go' sag da havnens overvågnings kamera var lige ved siden af båden.
da kontrollen så fandt ud af at kamerane var ude af drift.. begyndte de en indædt jagt på mig (vice fiskeri inspektør kim poulsen) først blev jeg anmeldt for en falsk anmeldelse!!! da det var påstand mod påstand faldt sagen fra hinanden. det blev anket til stats advokaten af kim poulsen da det ikke kostede ham en krone...da det kom i retten var det mig der var fuld af LØGN!!! så dommer lillian lund thinggaard mente at jeg skulle straffes med en bøde på 14.225 kr..så sælger jeg fisk fra min båd på lemvig havn hver lørdag. og det har jeg gjort i 4 år,
har elite smiley og alle tiladser i orden. så fandt kim poulsen lige pludselig ud af at det var ulovligt at sælge fisk fra båden og sendte mig et brev. dog uden at sende til alle de andre der sælger fisk fra egen kutter. pludselig en dag stod fiskeri-kontrollen på kajen en lørdag formiddag hvor jeg solgte fisk. og skulle se en logblad fra 5 maj 2012 der var annuleret. om hvorfor den var det. og det var den fordi at kaffe kanden var væltet ud over denne side!!så gik de alle mine papirer igennem for et helt år, og fandt ud af at jeg var sejlet fra havn til havn uden at føre fangst-journal. alt fisk der var fanget var ført i logbogen på nær 2kg hummer. de mente jeg skulle indrapportere inden for 24 timer hvad jeg havde fået for fisken, men det er ikke nemt da det nogle gange er i dammen i en uge..det kom også i retten først blev jeg afhørt så kontrollen.
så sagde dommeren at jeg måtte stille fiskeri-kontrollen spørgsmål.jeg sillede kun et spørgsmål og den lød. at der nok er 150-200 små-både hvor mange af dem havde de kontrolleret et helt år tilbage.svaret lød KUN dig bruno. jeg fik direkte ordre af vice fiskeri-inspektør KIM POULSEN at du skulle tjekkes fra A-Z. jeg har spurgt min advokat om det er lovligt at forfølge folk. og han sagde at det var direkte magt misbrug og det er strafbart i danmark. men det har dommer anne lægaard bindslev ikke ført ind i dombogen og kan derfor ikke bevise det der er sagt i retten passer, det undre mig at jeg ikke kan få det der er sagt i retten på skrift. men dommer anne lægaard bindslev gav mig en bøde på 19.000kr. VH hilsen er forulempet fisker Bruno eriksen L472 lemvig


Besvar


Svar:

 • SV: forulempet af fiskerikontrol!!!!!! (Torstein Dehli, 23-11-2013 19:03)
 • SV: forulempet af fiskerikontrol!!!!!! (jan thomsen, 22-11-2013 08:39)
 • SV: forulempet af fiskerikontrol!!!!!! (Andreas Vrist, 18-11-2013 12:57)
 • Hej Bruno Eriksen, jeg har læst dit indlæg "Forulempet af fiskerikontrollen" med interesse og jeg kan desværre trække en linje tilbage i tiden, da fiskerikontrollen blev vred på min storebror, han var blevet kontrolleret på samme rejse flere gange til søs, og da han kom ind fik han fuld kontrol igen.
  Der var intet galt ved nogle af kontrollerne, men min bror blev vred og skældte fiskekontrollen ud over det han synes var chikane.
  Det var det dummeste han havde gjort, for da startede chikanen og den stoppede den dag min bror døde af en blodprop i hjertet, han var ombord på sit skib under fiskeri.
  Ikke en som kendte min bror er i tvivl om at han følte sig meget stresset og i den grad forfulgt af fiskerikontrollen og at det var årsagen til hans alt for tidlige dødsfald.
  Da familien efterfølgende nævnte at vi mente at vores bror blev forfulgt at fiskerikontrollen, fik at vide at det ikke vat mulig, da det var en Computer der udvalgte den som skulle kontrolleres, det er vi da udmærket klar over og ved at en computer hun gør det den bliver bedt om, og bliver den bedt om at holde øje med en fisker som dig Bruno Eriksen, så bliver den ved til den får en anden besked eller du dør lige som min bror.
  Vi kender systemet fra Politiet som har en udmærket system til at holde kontrol med kendte spritbilister, det er ikke den enkelte Politimand der spotter spritbilister men deres computer, og her er vi glad for systemet.
  Men Bruno, lad ikke din vrede gå ud over den menige fiskerikontrol, de har ikke så meget at sige og der er udmærkede mennesker som gør et godt arbejde imellem dem, men efter mange år på havnen, ser vi desværre også "små" mennesker i store uniformer, dem er du nødt til at bære over med, de har ikke evnen til andet.

 • SV: forulempet af fiskerikontrol!!!!!! (Ung fisker, 17-11-2013 08:26)
 • SV: forulempet af fiskerikontrol!!!!!! (lorbeer, 16-11-2013 19:22)
 • SV: forulempet af fiskerikontrol!!!!!! (Lena Christiansen, 16-11-2013 13:13)
 • SV: forulempet af fiskerikontrol!!!!!! (svenn G, 16-11-2013 13:03)
 • SV: forulempet af fiskerikontrol!!!!!! (NI, 16-11-2013 07:13)
 • SV: forulempet af fiskerikontrol!!!!!! (bruno eriksen, 15-11-2013 18:34)
 • SV: forulempet af fiskerikontrol!!!!!! (Thomas Christiansen, 15-11-2013 17:07)
 • SV: forulempet af fiskerikontrol!!!!!! (NI, 15-11-2013 15:44)

© 2018 • Fiskerforum • CVR 32663192 • www.fiskerforum.com • info@fiskerforum.com • Tlf +45 9731 1946 Cookie- og privatlivspolitik