GSM Alarmsystemer

Alarmsystemer med GSM, til tyverisikring af hjem kontor og mere. Billige Alarmsystemer fra Danguard

ASG

ASG har et stort udvalg af softguns, kugler og diverse tilbehør. ASG kendt for deres kraftige pistoler, som indbefatter alle deres CO2 softguns.

BNC Kabel med Strøm 20Meter

20 Meter BNC kabel med strøm Også velegnet til HD-SDI kameraer og optagere


DC12V Strømforsyning

Standard strømforsyning til 100 -. 240 volt vekselstrøm (AC) fra strømforsyning i 12 volt jævnstrøm (DC)


Udendørs Kamera YC 170

Vejrbestandig (IP65) Udendørs kamera1/3 "Sony Super HAD CCD II (ICX811AK)3.6mm700 TVL20m IR RangeOSD0400 kg


Basic Tyverialarm - BASIS PAKKE

Et billig alarmsystem har en række fordele. Der er nem installation: Installationen behøver du ikke at bekymre dig om. Trådløse sensorer sikrer en nem installation. Så her behøves ingen fagkundskab. Der er nem betjening: Alarmpanel med behagelig touch-skærm er moderne, letoverskuelig og handy at anvende. Der er fleksibilitet i systemet: Systemet har mulighed for at have op til 9 fjernbetjeninger tilsluttet, hvilket øger fleksibiliteten. Systemet kan have op til 97 trådløse og op til 2 kabelforbundne overvågningszoner. Der kan foretages alarmopkald til op til 6 telefonnumre. Systemet kan udvides med op til 100 sensorer, der hvor der er behov for det. IQ-sensorersørger for at indikere, når batteriet trænger til at blive skiftet. Fra en telefon betjenes systemet via telefon.


Standard Tyverialarm - BASIS PAKKE

Køb en AS-200-alarm. En billig privat alarm, der sætter familiens behov i centrum. Komfortabelt alarmsystem, som sætter fokus på brugervenlighed, beskyttelse af dine ejendele døgnet rundt. Med et net af trådløse sensorer (99 trådløse, og 4 kabelforbundne, hvor der kan udvides med endnu flere trådløse sensorer) er der sørget for, at alle områder af din bolig og ejendom kan overvåges og at der straks meldes alarm, hvis det skulle blive aktuelt. Enkel installation på touchskærm-panelet, samt enkel betjening og fremtidig fjernstyring (8 stk fjernbetjeninger i alt er muligt). Er du på ferie, behøver du altså ikke bekymre dig om manglende information om dit hjem. Alarmsystemet leveres i en færdig pakkeløsning, hvortil flere elementer kan tilkøbes.


3 TB SATA3

Testet og godkendt:Denne harddisk kan bruges sammen med alle SATA3 DVRs og i optagere med SATA2, diskene er nemlig bagudkompatibel.3TB (= 3000 GB) lagerkapacitet, samt 24/7 teknologi, som betyder at denne harddisk specifikt er beregnet til kontinuerlig drift i CCTV-systemer.Kort sagt, det rigtige valg for en moderne og pålidelig overvågningssystem.


Standard Tyverialarm - MEDIUM PAKKE

Omfangsrig praktisk alarm til sommerhus. Smart LCD-display med tidsangivelse, sendefrekvens på 433MHz, praktisk fjernstyringsmulighed samt mulighed for overvågning af mange områder. AS-200-husalarm har 99 trådløse og 4 kabelforbundne overvågningszoner. Det er muligt at udvide systemet med flere sensorer (op til 100), så alle dele af din ejendom kan beskyttes. Systemet kan betjenes af op til 8 fjernbetjeninger og kan også fjernstyres via mobiltelefonnettet. Alarmen sendes til det telefonnummer, du har kodet ind. Der er mulighed for at lagre op til 6 telefonnumre. Ved alarm kan der sendes sms-besked (op til 3 koder). Højttaler er integreret i systemet. En integreret akkumulator beskytter mod eventuelt strømudfald.


Standard Tyverialarm - TOTAL PAKKE

Denne sommerhus alarm består af 99 trådløse og 4 kablede enheder. Der kan udvides med flere sensorer, så det både er f.eks. sommerhusets vinduer, døre, eventuel garage og have, der sikres.De trådløse sensorer sikrer en enkel installation, hvortil der ikke kræves særlig viden. Alarmsystemet er udstyret med et smart touch-panel, med dansk menustyring. Fra andre distancer kan anlægges styres via mobiltelefonnetværket. Systemet understøtter op til 8 fjernbetjeninger, og der kan tilknyttes op til 6 telefonnumre. Hvis alarmen udløses, sendes en advarsel via et telefonopkald eller en sms-notifikation. AS-200 er et system, der tåler store temperaturforskelle (0 til 40° celsius). Integreret batteri beskytter mod strømsvigt.


Standard Tyverialarm - KOMPLET PAKKE

Dette hjemmealarm system kan have op til 99 trådløse enheder og 4 kablede enheder. Med trådløse sensorer bliver installationen af systemet rigtig nemt. Der kan udvides med op til 100 sensorer, således at både døre, vinduer, hovedindgang, kælderområde, haveområde samt eventuel garage sikres. Der er mulighed for op til 8 fjernbetjeninger. Anlægget styres via et handy touch-panel eller via fjernstyring. Der er indbyggede højttalere Alarmering kan gives via telefonopkald (op til 6 numre) eller ved sms-meddelelse (op til 3 koder). SIM-kort indsættes i kortholderen. Integreret batteri beskytter systemet ved strømsvigt.


Plus Tyverialarm - BASIS PAKKE

Danguard Alarm-System AS-300 er en alarm, som bl.a. egner sig til alarm til lejlighed. Anlægget er beregnet til boliger op til ca. 100m². Trådløse sensorer garanterer en nem installation uden specifik viden. RFID-nøglebrikker kan slå alarmen fra uden kode. Systemet understøtter op til 10 RFID-nøglebrikker, samt 8 fjernbetjeninger til alarmaktivering. Styr dit system med touchskærm-panel eller via mobiltelefonnetværk, uanset hvor du er. Alt i alt et system, der er enkelt at bruge og passer til f.eks. børnefamilien.


Plus Tyverialarm - MEDIUM PAKKE

Fleksibel alarm lejlighed. Anlægget har 2 kablede overvågningszoner (hver med 1 sensor) og 10 trådløse overvågningszoner (med 10 sensorer). Touch-panel til betjening af alarmen. Eller fjernstyr alarmen via telefon. Alarmen har SIM-kortholder til mobilforbindelsen. På tastaturet, som er indbygget, kan man aktivere eller deaktivere alarmen med sin egen kode. Desuden følger der 2 nøglebrikker med (systemet understøtter op til 10 nøglebrikker med hver sin unikke kode), hvormed man kan slå alarmen fra ved at køre brikken forbi alarmpanelet. Alarmopkald kan ske til op til 6 telefonnumre. SMS-alarmmeddelelse til op til 3 numre. Systemet har integrerede højttalere og intercom-funktion. Der er memory-funktion for alarmer.


Pro Tyverialarm - BASIS PAKKE

Den billigste alarm og den bedste. Danguard Alarm-System AS-400 er et populært GSM-alarmsystem. Fordi du ikke behøver at være hjemme for at styre alarmen. Den kan styres på afstand. Det sørger mobilnetværket for. Fleksibiliteten viser sig også ved mulighed for op til 100 trådløse sensorer, så alle partier, hvor man ønsker overvågning er dækket ind. Op til 8 fjernbetjeninger kan tilsluttes. Der kan alarmeres med opkald til op til 6 telefonnumre eller 3 sms-numre. Integreret højttaler og intercom funktion.


Basic Tyverialarm - TOTAL PAKKE

Privatalarmen er en komplet pakkeløsning med blandt andet alarmpanel, netadapter, sirenekabel, magnetkontakt og fjernbetjening. Alarmen har trådløs bevægelsessensor, som passer til de andre alarmtyper fra Danguard. I vores nye udgave af alarmen er sendefrekvensen på 433MHz. Batterier og vægbeslag medfølger. Alarmen kan finindstilles, så alarmer som følge af f.eks. insekter undgås. Sæt sikkerheden i højsædet med et effektivt alarmsystem fra Danguard. Kontakt os i dag.


Plus Tyverialarm - TOTAL PAKKE

Alarmanlægget kan du styre via et touch-panel eller fra langdistance via mobiltelefonnetværket. Med RFID-nøglebrikker kan alarmen slås fra uden kode. Anlægget kan udvides med op til 100 sensorer til at sikre f.eks. vinduer, døre, kælderen, haven, garagen eller hovedindgangen. Ved udløsning af alarmen, advares du straks via SMS eller telefonopkald. Integrerede højttalere. IQ-sensorer giver besked ved behov for batteriskift. Der er sabotagealarm ved ikke-autoriseret forsøg på fjernelse af apparatets panel.


Plus Tyverialarm - KOMPLET PAKKE

Det er ikke noget problem at få en husalarm uden abonnement hos Danguard. Danguard Alarm-system AS-300 passer til boliger op til 100 m² og er velegnet til for eksempel familiebrug samt mindre erhvervsvirksomheder. Det skyldes bl.a. RFID-nøglebrikkerne, hvor brikken – der er udstyret med en unik kode – blot holdes op foran alarmpanelet, når alarmen skal deaktiveres. Der kræves ikke batteri til nøglebrikken. Systemet har dansk tale på betjening og menustyring. Alarmsystemet leveres i en pakke, som blandt andet indeholder panel, 2 nøglebrikker, 2 fjernbetjeninger, 1 sirene, 1 persondetektor.


Pro Tyverialarm - MEDIUM PAKKE

Danguard Alarm-System AS-400 er en alarm uden binding. En rigtig god alarm, som styres via telefon eller mobilt netværk, og hvor du bliver alarmeret via telefonopkald eller sms. Lettere kan det ikke blive. Systemet har 4 kabelforbundne overvågningszoner (hver med 1 sensor) og 10 trådløse overvågningszoner (med 10 sensorer). Anlægget kan udvides med op til 100 stk. sensorer. Integreret batteri beskytter mod strømsvigt. Anlægget leveres som en komplet pakkeløsning


Pro Tyverialarm - TOTAL PAKKE

En billig alarm erhverv er Danguard Alarm-System AS-400. Med dette anlæg er der sørget for beskyttelse af virksomhedens områder. Panel med touch skærm og SIM-kortholder til en mobilforbindelse. 4 kabelforbundne overvågningszoner (hver med 1 sensor), 10 overvågningszoner trådløse (med 10 sensorer). Understøtter op til 8 fjernbetjeninger. Integreret højttaler og intercom-funktion. Alarmopkald til et lagret telefonnummer (op til 6 numre). SMS-alarmmeddelelse (op til 3 numre). Integreret batteri beskytter mod strømsvigt. Danguard Alarm-System AS-400 er en fiks færdig pakkeløsning med bl.a. systempanel, 2 stk. fjernbetjening, 1 sirene, 3 persondetektor, 6 dørkontakter, brugsvejledning.


Pro Tyverialarm - KOMPLET PAKKE

Danguard Alarm-System AS-400 er et sikkert anlæg til alarm erhverv, der beskytter ejendele, inventar, produkter osv. i din virksomhed. Styr dit system via touch-panel eller via mobiltelefonnetværket, hvor det er tilgængeligt. Alarmstyring via telefon eller mobilt netværk. Når alarmen udløses, advares du med det samme via SMS eller via et telefonopkald. Anlægget kan udvides med op til 100 sensorer til at sikre endnu større område. Understøtter op til 8 fjernbetjeninger. Integreret højttaler og intercom-funktion. SIM-kortholder. Integreret batteri beskytter mod strømsvigt. Anlægget er udført i flot moderne design. Trådløse sensorer garanterer en nem installation uden specifik viden.


Gasdetektor

Søger du en billig gasalarm i form af en gasdetektor til din bolig. En GD-100 Gasdetektor registrerer alle typer af gas. Installér detektoren i køkkenet, i garagen eller andre steder, hvor gas kan sive ud. En 85dB høj alarm vil lyde ved et eventuelt gasudslip. En LED-lampe vil blinke rødt ved alarm. Apparatet har høj pålidelighed og stabilitet.Strømforsyning sker via et 9 volts batterielement, der holder længe, takket være et lavt energiforbrug. Hvis batterierne er tæt på at skulle oplades, advarer detektoren via et LED-display.Gasdetektoren GD-100 kan let integreres i dine eksisterende alarmsystemer.


Udendørs Solcelle Sirene

Den trådløse sirene Outdoor Solar Sirene OSS-100 kan enkelt og nemt tilsluttes til dit eksisterende alarmsystem. Når en sensor udløses, vil alarmen på sirenen udsende en kraftig hyletone og også et visuelt signal. Udendørssirenen er vandafvisende, med en dobbelt vandtæt boks og er derfor velegnet til udendørs brug. De integrerede solceller vil ved dagslys oplade det indbyggede batteri, som sørger for at sirenen også virker om natten. En sabotagealarm skal hindre uønsket fjernelse af detektoren.


RFID Chip

RFID alarm chip som passer til alarm AS-300. Chippen er med nøglering, der passer i et nøglebundt. Slår hurtigt, nemt og sikkert alarmen til – og fra. Chippen er praktisk til børn, da man ikke skal bruge nogen kode, men blot holde chippen over alarmen, hvorefter man har aktiveret/deaktiveret alarmen.


Røgalarm

GSM røgalarm, som detekterer røgudvikling meget hurtigt. Monter røgalarm RM-100 på væg eller i loftet. Den fotoelektriske røgalarm måler lysintensiteten og udløser straks en alarm, når et vist niveau er nået. Den intelligente røgalarm udsender en akustisk advarsel, før batteriet evt. er opbrugt. Så detektoren er altid klar til brug i tilfælde af brand. For at kontrollere røgalarmeringsfunktionen har detektoren en knap, hvormed du regelmæssigt kan udføre en selvtest. GSM røgalarm RM-100 kan nemt og problemfrit integreres i eksisterende alarmsystemer.


Kæledyrs bevægelsessensor

Kæledyrs bevægelsessensor søger for sikker alarmering i din bolig. Programmerbare impulser. En mikroprocessor analyserer omgivelserne og behovet for alarmering eller ikke. En strålevinkel på 110° giver et stort bevægelsesdetekteringsområde. Sensoren tåler store temperaturudsving (ned til minus 60°, hvis sensoren er opstillet i dit firma i f.eks. et lagerområde). Sensoren er karakteriseret ved et lavt energiforbrug. Et LED-display indikerer eventuel lav batteristand. Sensoren er let at installere i alarmanlægget, og passer til alle vores alarmsystemer.


Alarm Klistermærker ø6cm

Praktisk alarmmærke 6x6 cm stort. Alarmmærket har lang holdbarhed i udendørs klima.Leveres med 4 stk.De klistres let på døre, vinduer etc.


Alarm Klistermærker 6x8.5cm

Praktisk alarmmærke 6x8.5cm cm stort. Alarmmærket har lang holdbarhed i udendørs klima.De klistres let på døre, vinduer etc.


Babyalarm Kamera

Babyalarm kamera, der transmitterer video- og lydsignaler fra dit barns soveværelse. Transmissionsrækkevidde i det fri uden forhindringer er op til 300 meter. Inden døre er rækkevidden ca. 50 meter. Rækkevidde i mørke 5 meter. Kameraet har 640 x 480 pixel opløsning og monitoren 480 x 234 Pixel. 60°’s detekteringsvinkel. Den automatiske omskiftning af frekvenskanaler forhindrer andre 2.4 GHz-enheder i at forstyrre transmissionssignalet, hvilket dermed sikrer støjfri signaloverførsel. Med de integrerede infrarøde lysdioder kan kameraet gengive tydelige billeder selv i mørke. Baby alarmen leveres med kamera, monitor og hovedtelefoner.


Babyalarm Kamera

Baby alarm med kameraopløsning på 640 x 480 pixel, og monitoropløsning på 320 x 240 pixel. Kameraet har ¼” farve CMOS-Display og monitoren et 3,5” TFT LCD-display. Ud over ​​en mikrofon så har kameraet en højttaler, så du blot med et enkelt tryk på modtage-knappen kan føre en samtale. Denne intercom-funktion giver altså mulighed for 2-vejskommunikation mellem forældre og barn. Så du kan allerede tale med dit barn på vej ind i børneværelset. Med de integrerede infrarøde lysdioder kan kameraet gengive tydelige billeder selv i mørke, så du behøver ikke at have lys på i børneværelset.


Babyalarm Kamera

Funktionel, topmoderne babyalarm med kamera. Fuld styring af kameraet via modtageren. Kameraet er monteret i et drejeligt hus, der fuldautomatisk kan dreje 270° horisontalt. Kameralinsen kan drejes 120 grader vertikalt - så du har et godt overblik over hele rummet og ikke er begrænset af linsens begrænsede perspektiv. Kameraet kan monteres stående eller hængende (på hovedet). Ved behov kan billedet drejes 180 grader på monitoren. Med de integrerede infrarøde lysdioder kan kameraet gengive tydelige billeder, selv i mørke. Derfor behøver der ikke at være andet lys tændt i værelset. Batteriholdbarhed ca. 3 timer. Babyalarm med kamera leveres som en pakkeløsning med kamera, monitor, antenne, audio/video-kabel samt hovedtelefoner.


Indendørs Overvågningskamera

Indendørs overvågningskamera til videoovervågning direkte på mobiltelefonen eller pc’en. Der kræves bare nogle få minutter for at installere VLAN-forbindelsen. Live-billedet på kameraet bliver overført trådløst til mobiltelefonen. Og så kan det medbringes overalt. Videodata fra kameraet kan registreres og arkiveres. Du kan vælge at registrere videoovervågningen permanent eller indstille en timer, som dermed fuldautomatisk starter optagelsen på en specifik dag og specifikt klokkeslæt. Registrering og arkivering af videodata foretages i en Cloud-server.


Simkort - TDC Startpakke

TDC Taletidskort Startpakke uden abonnement.Simkort med telefonnummer inklusiv 35 kr. taletid.Kan tilmeldes automatisk optankning.


Overvågnings Sæt 1

Overvågnings Sæt Med 1 Analog udendørs kamera1 4-kanals DVR boksKan udvides med op til i alt 4 Kameraer Husk at købe en Harddisk


Overvågnings Sæt 2

Overvågnings Sæt Med 1 Analog Indendørs kamera1 4-kanals DVR boksSamt 20 meter kabelog strømforsyninger Kan udvides med op til i alt 4 Kameraer Husk at købe en Harddisk


Overvågnings Sæt 3

Overvågnings Sæt Med 1 FULD HD Indendørs og udendørs kamera1 4-kanals HDDVR boksSamt 20 meter kabelog strømforsyninger Kan udvides med op til i alt 4 Kameraer Husk at købe en Harddisk 4-kanals universal digital optager, frit overdrages med HD-SDI-kameraer (max. Full HD, 25 fps) eller D1 eller 960H-kameraer, også frit blandbare, 4 audio-indgange, 2 lydudgange 100FPS (4x 25 fps per kanal i fuld HD eller D1 / 960H) H.264 video kompression, data backup på en USB stick og netværksstier muligt Adgang via smartphone (iPhone, iPad, Symbian, Android, Windows Phone 7, etc.) og PC (Windows / Mac) E-mail-meddelelse om bevægelsesregistrering, alarm eller video tab Realtime live view, optagelse, sikkerhedskopiering, afspilning og netadgang på samme tid muligt HDMI og / eller VGA-video output, også uafhængigt, BNC (loopes) Picture-in-Picture, auto sequencer, digital zoom Opløsning, frame rate og videokvalitet individuelt justerbare for hver kanal Betjening via frontpanelet, USB-mus, fjernbetjening eller netværk (samme bruger) flersproget menu, bl.a. Tysk, engelsk, fransk, tyrkisk, polsk, tjekkisk Gratis Central Management Software til at styre og administrere flere optagere også


Indendørs Overvågningskamera

Kamera overvågning privat med moderne IP-overvågningskamera. Blot nogle få minutter kræves til installation af VLAN-forbindelse. Live-billedet på kameraet bliver overført trådløst til mobiltelefonen. Og så kan det medbringes overalt. Ved bevægelse i overvågningsområdet aktiveres en alarm i app’en. Indbygget højttaler og intercom-funktion. Registrering og arkivering af videodata kan også foretages (tillægsmulighed).


360 grader kamera

Funktionelt IP overvågningskamera, 360 grader kamera. Vha. en horisontal eller vertikal styring på mobiltelefon eller tablet kan kameraet drejes og holdes på skrå. Velegnet, når kameraets sigtområde ellers ikke vil afdække den genstand, der ønskes overvåget. Via app eller software er registrering og arkivering af videodata på mobil eller pc muligt, ved et enkelt tryk på knappen, efter at alarmen er aktiveret.


Overvågningskamera


2 IP Overvågningskameraer & Trådløs Skærm

Kamera overvågning privat fungerer bedst med IP-overvågningsanlægget Danguard HS-210. Sigtrækkevidde op til 300 meter. Natsigtrækkevidden er ca. 15 meter, og kan altså bruges også om natten og i skumringen. Det er muligt at have kameraerne installeret udendørs, da de er vejrbestandige. 7” farveskærm, hvorpå et kamerabillede kan vises i fuldskærm, eller man kan vælge at se alle billeder samtidig. Skærmen kan tilsluttes til et tv, så videobillederne kan ses i stort format. Ved at indføre et SD-kort i monitoren kan videoerne optages og arkiveres. Optagelsen kan påbegyndes via manuel start; via timer, hvor starttidspunkt er programmeret eller via automatisk optagelse, der starter, når bevægelse er blevet registreret.


2 IP Overvågningskameraer & Trådløs Skærm m. Batteri

Overvågningskamera trådløs udendørs. Skærm med integreret batteri og dockingstation med LAN-forbindelse. Kamerabilledet kan vises i fuldskærm, eller man kan vælge at se alle billeder samtidig. Skærmen kan tilsluttes til et tv, så videobillederne kan ses i stort format. Vil man optage og arkivere videoer, kan et SD-kort (op til 32 GB) indføres direkte i monitoren. Hukommelseskapaciteten kan udvides via USB-forbindelse med ekstern harddisk (op til 1000 GB). Leveres som en komplet pakkeløsning med 2 Kameraer, LCD-monitor, dockingstation, AV-kabel, netværkskabel, fjernbetjening, unbraconøgle, skruesæt.


4 IP Overvågningskameraer & Trådløs Skærm m. Batteri

Komplet, funktionelt overvågningskamera trådløs udendørs med optager. Monitor er med integreret batteri og dockingstation med LAN-forbindelse. Understøtter iOS und Android. Kamerabilledet kan vises i fuldskærm, eller man kan vælge at se alle billeder samtidig. Skærmen kan tilsluttes til et tv, så videobillederne kan ses i stort format. Hvis du f.eks. har aktiveret alarmfunktionen, og der på billedet ses en uønsket person, kan en video-sekvens af den aktuelle overvågning optages med blot et tryk på en knap. Videoen bliver automatisk gemt i hukommelsen på din mobilenhed eller PC samt arkiveret. Man kan også indtaste en fast dag og tid, hvor den fuldautomatiske optagelse skal starte op. Vil man optage og arkivere videoer, kan et SD-kort (op til 32 GB) indføres direkte i monitoren. Hukommelseskapaciteten kan udvides via USB-forbindelse med ekstern harddisk (op til 1000 GB). Rækkevidde op til 300 meter. Natsigtrækkevidden er ca. 15 meter, og kan altså bruges også om natten og i skumringen. Det er muligt at have kameraerne installeret udendørs, da de er vejrbestandige.


4 IP Overvågningskameraer & Trådløs Skærm

Wifi kamera udendørs med 7” farveskærm. Kamerabilledet kan vises i fuldskærm, eller man kan vælge at se alle billeder samtidig. Overførsel via VLAN-forbindelse eller mobilnetværk. Optagelsen kan påbegyndes via manuel start; via timer, hvor starttidspunkt er programmeret eller via automatisk optagelse, der starter, når bevægelse er blevet registreret. For optagelse og arkivering af videoer kan et SD-kort (op til 32 GB) indføres direkte i monitoren. Hukommelseskapaciteten kan udvides via USB-forbindelse med ekstern harddisk (op til 1000 GB).


Indendørs Overvågnings Kamera DP 520

Indendørs Overvågnings kamera 1/3" CMOS Color3,6mm800 TV-Linien20m IR0,160kg


Indendørs & Udendørs Kamera YC HD 36

FULD HD Indendørs og udendørs kamera 1/3 "2.1MP Full HD HD-SDI udendørs kamera (IP65), 3,6mm fast linse, IR, OSD, AGC, BLC, meget kompakt design


4-Kanals H.264 D1 DVR 960H- BSV 500

DVR Boks, som kan udvides med op til i alt 4 Kameraer Husk at købe en Harddisk


HDVR Digital Optager Boks

Kan udvides med op til i alt 4 Kameraer Husk at købe en Harddisk 4-kanals universal digital optager, frit overdrages med HD-SDI-kameraer (max. Full HD, 25 fps) eller D1 eller 960H-kameraer, også frit blandbare, 4 audio-indgange, 2 lydudgange 100FPS (4x 25 fps per kanal i fuld HD eller D1 / 960H) H.264 video kompression, data backup på en USB stick og netværksstier muligt Adgang via smartphone (iPhone, iPad, Symbian, Android, Windows Phone 7, etc.) og PC (Windows / Mac) E-mail-meddelelse om bevægelsesregistrering, alarm eller video tab Realtime live view, optagelse, sikkerhedskopiering, afspilning og netadgang på samme tid muligt HDMI og / eller VGA-video output, også uafhængigt, BNC (loopes) Picture-in-Picture, auto sequencer, digital zoom Opløsning, frame rate og videokvalitet individuelt justerbare for hver kanal Betjening via frontpanelet, USB-mus, fjernbetjening eller netværk (samme bruger) flersproget menu, bl.a. Tysk, engelsk, fransk, tyrkisk, polsk, tjekkisk Gratis Central Management Software til at styre og administrere flere optagere også


BNC Kabel med Strøm 30Meter

30 Meter BNC kabel med strøm Også velegnet til HD-SDI kameraer og optagere


BNC Kabel med Strøm 50Meter

50 Meter BNC kabel med strøm Også velegnet til HD-SDI kameraer og optagere